Liefde ❤️🥰😘

Voor als je het had gemist, morgen is het Valentijnsdag.. Dus mocht je nou denken f*ck!!! Bestel nog een kaart bij Greetz 💌, regel morgen een bosje bloemen 💐 (ook voor jezelf) of maak een mooie persoonlijke brief of gedicht 📜, die laatste is mijn persoonlijke actie voor morgen.

"Wees nou maar jezelf, je bent leuk genoeg"

Dat zei mijn huidige lief tegen mij toen wij net samen waren. Hij was de eerste die het door had, dat ik heel hard mijn best deed voor anderen, voor aandacht en goedkeuring om mij zelf zo geliefd te voelen. En dat hij het doorhad, daar was hij zich dan weer niet bewust van.. Bijzonder hoe de wereld dan toch zijn werk doet. Terug naar wat die zin met mij deed. Het was voor mij wel het begin, het begin van voelen wat ik nodig heb, het begin van voelen wat er is. Het kan dus in zoiets kleins zitten en op het moment zelf heb je het waarschijnlijk niet eens echt door wat de impact van bepaalde woorden zijn. Nu is het voor mij kraakhelder waarom ik altijd hard moest werken. Altijd bezig zijn, ik moest goed genoeg zijn, dan werd ik gezien, dacht ik. En als ik nu in de spiegel kijk, dan hou ik van mijn spiegelbeeld, ook als m’n haar slecht zit of ik niet helemaal blij ben met m’n outfit omdat het wasdag is.

Nu, jaren later, besef ik heel goed dat ik het waard ben om van te houden, ook als het huis een zooi is.

Die ratrace van ‘s ochtends de lunch voor iedereen maken, een schoon huis wat elke dag aandacht vraagt, de was redelijk aan de kant, eten klaar hebben staan ‘s avonds, de boodschappen doen tussendoor en je werk managen, elke dag weer.. Klinkt die bekend voor je? Herken je dan ook dat onrustige gevoel als het niet allemaal voor elkaar is? Dat je tekort schiet, dat je to-do list nog niet afgevinkt is en je dat tocht stiekem er nog tussen wil proppen en zo weer geen tijd voor jezelf hebt en uitgeput in je bed kruipt s avonds? En diep van binnen weet je wel dat dit niet nodig is. Ook als het huis niet netjes is, er 4 draaien was staan die nog moeten en je eten wil bestellen als avondeten omdat je moe bent, ook dan ben ik meer dan genoeg, ook dan verdien je liefde van jezelf. Je kind kan het bloed onder je nagels vandaan halen en toch veranderd jouw liefde als moeder niet, toch? Waarom kijk je zo niet naar jezelf?

Jij bent meer dan genoeg om liefde waardig te zijn en dan vooral de liefde van jezelf.

En zoals ik heb mogen ervaren, ik heb zoveel liefde te geven ❤️Ook aan jou! Aan iedereen die ook maar enigzins dichter bij zichzelf uit wil komen, die wil stoppen met racen en rennen en toe is aan rust. Toe aan nu even geen mama, partner van, collega of vriendin te zijn. Of eigenlijk, dat allemaal zijn, terwijl jij je constant jezelf voelt en rust ervaart. Alsof jouw leven een soort van constante vakantie modus wordt omdat jij doet waar jij blij van wordt en jij de dingen doet waar jij energie van krijgt. En dat zit in de kleine dingen dus je hoeft niet alles om te gooien!

Je gaat van hard werken naar met je hart werken.. En dat in drie maanden tijd…

Dus rond de zomervakantie heb jij alle tools in handen om rustiger te leven, om uit die race te stappen, om vanuit zelfliefde nee te zeggen op zaken die je nu nog doet omdat het moet. Over drie maanden kan jij veel rustiger zijn thuis, een leukere moeder met meer geduld, minder discussie met je partner en op je werk bedank je voor dat extra project omdat het je eigenlijk niet echt energie oplevert. Meer weten over hoe? Kijk dan eens bij mijn “Naar Jouw Kracht” traject of boek gelijk een gratis kennis sessie in met mij..

Misschien vind je dit ook interessant

Vakantie vrijheid

Vrijheid.. 🇳🇱

Wat is vrijheid voor mij? Wat is vrijheid voor jou? Voel jij je echt vrij in je eigen hoofd en lijf? En wat geef ik

Lees meer »
Zelfliefde

Liefde ❤️🥰😘

Voor als je het had gemist, morgen is het Valentijnsdag.. Dus mocht je nou denken f*ck!!! Bestel nog een kaart bij Greetz 💌, regel morgen

Lees meer »

Het is feest!! 🥳🥳

De eerste week van februari is hier altijd een feestweek. Wij vieren dan veel verschillende dingen. Zo is mijn man 7 februari jarig, is onze

Lees meer »