Naar jouw kracht - traject

In 3 maanden tijd ervaar jij rust, meer energie en inzicht in de keuzes die jij kunt maken in je leven!

Herken je dit?

Hoe zou het voor jou zijn als;

Wat zou dat jou allemaal opleveren?

Dat bereiken we in 3 maanden tijd in het Naar Jouw Kracht traject, waarin je het volgende krijgt:

De investering voor dit traject is

€ 1247,- bij betaling in 1 keer of

€ 424,- bij betaling in 3 termijnen

Deze klanten gingen je voor:

”Trieneke is een enthousiaste, positieve coach, die in mogelijkheden denkt en goed luistert naar wat je nodig hebt. "Lukt het niet links om? Dan proberen we het toch rechts om?" "
Nancy
“Trieneke is een zeer ervaren en allround coach, ze is recht door zee, oprecht en heel kundig. Door haar eerlijke en open houding was de klik gelijk aanwezig. Voor iedereen die wil groeien in het leven, neem contact op met Trieneke.”
Julia
“Ik wilde dat verleden juist loslaten maar realiseer me nu dat ik aan het vluchten was…. Het loslaten heb ik nu pas gedaan”
Jessica

Veelgestelde vragen

Niet nodig. Je wordt inderdaad een ander mens. En de coaching kan wat losmaken. Maar ik laat je daarin niet verzuipen. En aan het eind ben je merkbaar vrolijker, rustiger, meer in balans, evenwichtiger. Er is geen gezin dat daarover beklag zal doen! En je baas en collega’s zijn er ook blij mee.
Oh nee? Mijn ervaring is dat ze dit juist liever doen dan dat ze het risico lopen dat je alsnog opbrandt of vertrekt. Want als jouw leven meer waardevol voelt en jouw werk geen masker-parade meer is, ben je ook een leukere collega, fijnere teamgenoot en draag je bij aan de sfeer in je team. Dat is juist wat die werkgever graag wil!

Snap ik. Ik ben er zelf ook meester  in om te bedenken hoe sterk ik geworden ben van al die ellende. We hoeven niet onnodig te graven. We zoeken wel heel specifiek naar de elementen uit jouw verleden die je gedrag beïnvloeden in het NU.  In je Why-gesprek hoeft dat nog niet op tafel. In een coachingstraject komen we er bij in de buurt, maar loods ik je er ook doorheen. Zodat je voorgoed de blik op de toekomst kunt richten. Dan heb je niks meer om bang voor te zijn. Beter, toch?