Het is feest!! 🥳🥳

De eerste week van februari is hier altijd een feestweek. Wij vieren dan veel verschillende dingen. Zo is mijn man 7 februari jarig, is onze relatie met 2 februari 2014 begonnen, zijn wij 1 februari 2020 getrouwd. Waarom dan een dag ervoor trouwen? Omdat 2 februari 2020 een zondag was en in de Gemeente Leeuwarden waar wij wonen kun je dan niet trouwen, of dat nu nog zo is weet ik niet..

Anyhow, terug naar het feest.. Want aangezien wij na 2,5 jaar lang bouwen op 27 december 2023 zijn verhuist naar ons nieuwe huis dachten we; we doen 1 mega feest met alle festiviteiten, 2 verjaardagen, 10 jaar liefdesjubileum en de housewarming.

Zo gezegd zo gedaan! En afgelopen zaterdag was daar dan het moment suprême, zo’n 70 personen incl kinderen waarvan iets meer dan de helft bleef eten, super gezellig!! Springkussen in de tuin, fijn diner uit de stoomoven en een buffet met drankjes. En aangezien ik ooit kok was en kan plannen vroeg dit wat voorbereiding maar kon ik dit prima zelf maken.

Wat een super leuke dag hebben wij gehad, kinderen lekker op het springkussen, uch rondjes door het huis gedaan om alles te laten zien wat we zelf gemaakt hebben, fijne gesprekken gevoerd met vrienden en prachtige cadeaus gekregen.

En samen kun je dan alles aan..

Totdat… wij gisterochtend wakker werden en manlief wel erg warm aanvoelde.. En dat was niet alles, super moe, ijlen, spierpijn, niet willen eten.. Sh*t, dit is dus echt wel onwijs ziek.

En om 2.45 toen de laatste visite wegging, zijn wij niet eerst gaan opruimen, aangezien hond en kind uit logeren waren konden wij gelijk het bed in. Die zooi, dat komt na een paar uur slapen wel…

Wat een feest… 😵‍💫😵‍💫

Dat betekende dat ik gister dus alleen alles kon opruimen, en er stond overal iets, de vaatwasser gaf een foutcode dus die filters allemaal leeggehaald, alle bloemen nog in vazen, het eten wat over was nog inpakken, bevroren en ontplofte biertjes in de vriezer vinden dus dat helemaal poetsen.. Echt het stoom kwam uit mijn oren.. 😤

Uiteindelijk is alles goed gekomen en vanochtend was het weer een race tegen klok om hond uitgelaten te krijgen, kind op tijd op school te krijgen en een beetje op tijd aan mijn werk te beginnen. Toen ik dat allemaal gedaan had heb ik ook even staan huilen om het er allemaal even uit te gooien. Dat had ik gewoon nodig en mag er allemaal zijn. Dan is het kijken waar ik weer mijn energie uit haal.

Dit is wel DE reden dat ik niet geloof in een perfecte balans..

En dat het leven gaat om het leren surfen op de golven in plaats van bij elke golf kopje onder te gaan. Want je weet niet wat er wanneer gebeurd. Dat is het leven.. Kinderen worden ziek, je hond wil aandacht, je man wordt ziek, je deadline op het werk verschuift naar morgen, iemand doet bier in je vriezer en de raketjes zitten onder het bier en je maakt het schoon.. Zo simpel werkt het..

Wil jij nou meer grip op je leven en het gevoel krijgen dat jij in control bent?

Stop dan nu met spartelen en bang zijn voor je volgende uitval omdat het allemaal te veel is. Die angst werkt helemaal verlammend!

Plan je gratis kennis sessie met mij in en krijg gelijk 3 tips die jij kan inpassen in je leven voor meer rust, balans en gezelligheid in je leven. En neem afscheid van die tweede uitval periode waarnaar je onderweg bent.

Misschien vind je dit ook interessant

Vakantie vrijheid

Vrijheid.. 🇳🇱

Wat is vrijheid voor mij? Wat is vrijheid voor jou? Voel jij je echt vrij in je eigen hoofd en lijf? En wat geef ik

Lees meer »
Zelfliefde

Liefde ❤️🥰😘

Voor als je het had gemist, morgen is het Valentijnsdag.. Dus mocht je nou denken f*ck!!! Bestel nog een kaart bij Greetz 💌, regel morgen

Lees meer »

Het is feest!! 🥳🥳

De eerste week van februari is hier altijd een feestweek. Wij vieren dan veel verschillende dingen. Zo is mijn man 7 februari jarig, is onze

Lees meer »