Het Why-gesprek

De belangrijkste doorbraak in één middag!

Ik laat je inzien hoe het óók kan

Niet alleen zien, maar vooral voelen

Elk coachingstraject begint met een Why-gesprek. Omdat je hier de drive gaat vinden om die echt grote omslag te maken waaruit al het andere volgt. Zelf heb ik deze ook gedaan, ooit. En ik voelde direct wáár de wrijving zat… en was zo blij dat ik die weg niet alleen hoefde af te leggen. Daarom bied ik dit stuk aan als aparte dienst. Een eerste stap: een WHY-gesprek waarmee jouw leven verandert.

1,5 uur

Meetlat voor je leven
€97,-

Beantwoord de vraag waarom je doet wat je doet…. en wat je wilt, echt wilt.

Het ‘wat’ en ‘hoe’ komt later.

Je gaat de deur uit met de 1e concrete stap om het anders te doen en een diep, diep besef dat je dat dit keer ook doet

Dit is voor jou:

Dit is juist voor jou als je nu allerlei weerstand voelt. Als je vindt dat jouw inzet normaal is en dat leven niet zorgeloos is.

Als jij vindt dat je geen hulp nodig zou moeten hebben omdat je toch al zoveel hebt in het leven.

Als je best kunt opnoemen wanneer je voor het laatst iets voor jezelf hebt gedaan.

Of als je inderdaad meer rust zou willen hebben, maar al paniek voelt bij het idee dat je dat dan óók nog in die volle agenda moet drukken.

Als je regelmatig denkt: ‘maar ik maak toch iedereen blij, dat is toch óók goed?’….
De meeste van mijn klanten zijn vrouwen. Aan de buitenkant lijkt alles goed. Maar van binnen voelt het hol en leeg. Je vult die leegte op met blijdschap van een ander en dóórrrrr…

Voel je dat dit niet dé manier is?

Gun jezelf een leven naast je werk en werk vol leven!

Dan is het nu tijd voor contact.

De telefonische kennismaking is gratis.

Voor een WHY-gesprek betaal je € 97 en krijg je het driedubbele terug.

Wil je daarna door? Dan doe ik je een aanbod of kijken we of je werkgever wil investeren in een verdere ontdekking van de écht krachtige jij.

Ga je ervoor? Bel dan hier… of stuur me een mailtje. Tot snel!

Veelgestelde vragen

Niet nodig. Je wordt inderdaad een ander mens. En de coaching kan wat losmaken. Maar ik laat je daarin niet verzuipen. En aan het eind ben je merkbaar vrolijker, rustiger, meer in balans, evenwichtiger. Er is geen gezin dat daarover beklag zal doen! En je baas en collega’s zijn er ook blij mee.
Oh nee? Mijn ervaring is dat ze dit juist liever doen dan dat ze het risico lopen dat je alsnog opbrandt of vertrekt. Want als jouw leven meer waardevol voelt en jouw werk geen masker-parade meer is, ben je ook een leukere collega, fijnere teamgenoot en draag je bij aan de sfeer in je team. Dat is juist wat die werkgever graag wil!

Snap ik. Ik ben er zelf ook meester  in om te bedenken hoe sterk ik geworden ben van al die ellende. We hoeven niet onnodig te graven. We zoeken wel heel specifiek naar de elementen uit jouw verleden die je gedrag beïnvloeden in het NU.  In je Why-gesprek hoeft dat nog niet op tafel. In een coachingstraject komen we er bij in de buurt, maar loods ik je er ook doorheen. Zodat je voorgoed de blik op de toekomst kunt richten. Dan heb je niks meer om bang voor te zijn. Beter, toch?

Genoeg gezien? Boek maar!

Je mag natuurlijk ook eerst mijn eigen verhaal lezen.

Of de coachingstrajecten bekijken.

Maar als je echt wat wilt, leg je nu dat contact. Op naar het WHY- gesprek, het zet deuren open waarvan je al lang niet meer had durven dromen!